dijous, 14 de febrer del 2013


Begues disposa d’un entorn envejable per la practica de la bicicleta, accés a la natura per gaudir de la MTB, carreteres secundaries amb prou encant pels practicants de la disciplina de ruta i un bon grup de persones a qui els agrada la practica el Freestyle. De fet, només fa falta passejar pel poble un cap de setmana per veure’n la gran afició que hi ha a tots els nivells, tant esportius com de passeig.

El Club Ciclista de Begues es va crear amb l’ambició d’aglutinar i donar suport a aquesta afició, i es per això que un grup de persones a qui ens agrada la bicicleta hem decidit iniciar aquesta nova etapa del Club per donar suport als qui practiquen aquest esport de forma competitiva però també a la gran majoria de ciclistes, més o menys ocasionals, que volen endinsar-se una mica més en aquest món.

En aquesta nova etapa estem decidits a organitzar tot una sèrie d’activitats per tal de donar resposta a aquest col·lectiu oferint sortides ocasionals per a tots els nivells, cursos i xerrades relacionades amb la bicicleta, fent de nexe d’unió amb les administracions públiques i esportives, organitzant events esportius… i informant a través d’aquesta nova pàgina web de tot plegat.

Esperem la vostra participació i el vostre suport

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada